Våre behandlinger

Nedenfor finner du våre tjenester og priser

BEHANDLINGER

Hudkræftklinikken.dk er ved din side fra de innledende prøvene, gjennom behandlingen og de avsluttende kontrollene. Du er også velkommen til å kontakte oss for konsultasjon dersom du mistenker at du har hudkreft.

Forløpet i en behandling hos Hudkræftklinikken.dk

Hva omfatter en behandling?

1) Første trinn i en behandling for basalcellekarcinom/hudkreft er en forundersøkelse.

Vi tilbyr Konsultasjon med gjennomgang av hele huden og undersøkelse av samtlige hudforandringer med dermatoskop. Det kan ved behov tas vevsprøve, med svar innen 1-4 dager.

Enten kommer pasienten med en diagnose fra sin egen lege eller hudlege. Dette vil typisk være et svar på en biopsi, som viser tilstedeværelsen av basalcellekarcinom/hudkreft. Alternativt, kommer pasienten til Hudkræftklinikken.dk for en generell undersøkelse/kontroll for hudkreft. Vi tar selv biopsi og gir svar. Pasienten informeres deretter om:

  • det er snakk om hudkreft,
  • hvilke muligheter det er for behandling,
  • Mohs kirurgi (muntlig og skriftlig)

2) Andre trinn er selve operasjonen.

Den starter med en kort undersøkelse og introduksjon til forløpet hos legen. Området som skal opereres vil bli lokalbedøvet, den synlige hudkreften vil deretter opereres bort. Såret forbindes og du kan nå vende tilbake til venteværelset. Du vil vente her mens legen undersøker det avskårne vev mikroskopisk. Konstateres det at det fortsatt er hudkreft i det omkringliggende vev, må mer vev fjernes. Vevet som evt. fjernes undersøkes også mikroskopisk og denne prosessen fortsetter inntil det ikke lengre kan konstateres hudkreft i det omkringliggende vev.

Når det konstateres at hudkreftcellene er helt fjernet, lukkes såret i huden med plastikkirurgisk teknikk. Legen/legene velger i samråd med deg den metoden som gir huden din best mulighet for å leges.

3) Tredje trinn er etterbehandling.

Du vil bli kontaktet dagen etter operasjonen for å høre om alt går som planlagt, og stingene i såret fjernes 7-10 dager etter operasjonen. Ut over dette vil du bli innkalt til to kontroller, en etter 3 mnd. og en kontroll 1 år etter operasjonen.

PRISER

Tjeneste Pris
Konsultasjon v/spesiallege – vurdering av sår/flekker kr. 1.900,-
Konsultasjon samt helkroppsundersøkelse kr. 2.200,-
Vevsprøve for laboratorieundersøkelse kr. 2.000,-
Kirurgisk fjerning av føflekk/hudforandring kr. 3.800,-
MOHS kirurgi operasjon av hudkreft i ansiktet
(Lokalbedøvelse, fjerning av sting, kontroll samt etterkontroll)

kr. 20.000,-

Etterfølgende kontroll etter endt behandling kr. 900,-

Kontakt oss

Kontakt oss for en konsultasjon hos en av våre hudleger.