Hudkræftklinikken.dk

Spesialister på hudkreft og operasjonsmetoden Mohs kirurgi

MØT VÅRE SPESIALISTER

Hudkræftklinikken.dk består av engasjerte og kvalifiserte kirurger, hudleger, plastikkirurger og teknikere, som brenner for å gi deg den rette veiledning og behandling i forbindelse med hudkreft.

MARTIN GLUD
MARTIN GLUDSpesiallege i dermato-venerologi (hudsygdomme), Mohs Kirurg, Ph.d, Klinisk lektor.
Martin Glud ble udannet som lege i år 2000 ved Københavns Universitet. Ansatt som spesiallege ved Dermatologisk Avdeling, Bispebjerg Hospital, hvor han er ansvarlig for behandling av pasienter med hudkreft. Han ivaretar den kirurgiske behandling av hudkreft med fokus på Mohs kirurgi.

Martin Glud har foretatt over 1000 Mohs kirurgiske operasjoner ved Dermatologisk Avdeling, Bispebjerg Hospital. I tillegg til ansettelse ved Bispebjerg Hospital, har han vært ansatt ved Klinikk for Plastikkirurgi og Brannsårsbehandling, Rigshospitalet.

Martin Glud har ervervet Ph.d grad i 2011 innenfor sykdommen føflekk-kreft. Han er fortsatt aktiv innenfor forskning av hudkreft og er forfatter eller medforfatter av 15 videnskapelige artikler. Han er dessuten klinisk lektor ved Københavns Universitet og underviser kommende leger i hud- og kjønnssykdommer.

DAVID GRAM NAYM
DAVID GRAM NAYMLaboratorium
KATRINE E. SAROORI
KATRINE E. SAROORIOperasjonssykepleier
KIA MORTENSEN
KIA MORTENSENOperasjonssykepleier

En personlig historie

Medstifter bak hudkræftklinikken.dk, Bolette Birch, opplevde på egen kropp hvor hardt og utmattende et hudkreftforløp uten Mohs kirurgi kan bli. Hun oppdaget våren 2015 en perlemorsaktig klump eller flekk på nese som ikke ville forsvinne. Bolette henvendte seg derfor til sin egen lege, og insisterte på en henvisning til hudlege.

Dette ble starten på et forløp på et år, hvor hun måtte gjennomgå i alt 4 operasjoner. Operasjonene fjernet likevel ikke all hudkreften. Rutsjebanen av operasjoner og kontroller slet henne psykisk ned. Hun fikk sin siste operasjon med operasjonsmetoden Mohs kirurgi. Metoden sikret at hudkreften ble fullstendig fjernet med én enkelt operasjon, utført med lokalbedøvelse.

Bolette tok sammen med spesiallege i Mohs kirurgi, Martin og spesiallege i plastikkirurgi Inanna, initiativ til Hudkræftklinikken.dk for at andre hudkreftpasienter skulle kunne få et tilbud om hurtig og effektiv behandling. Mohs kirurgi sikrer fullstendig fjernelse av hudkreften, er vevsbesparende med et optimalt kosmetisk resultat, og sparer samtidig pasienten for unødvendig psykisk stress.

  • I 2016 ble Bolette Birch medstifter av Hudkræftklinikken.dk etter et utmattende behandlingsforløp av hudkreft

  • Klinikken tilbyr andre hudkreft-pasienter behandling med metoden Mohs kirurgi

  • Mohs kirurgi sikrer pasienten en effektiv og vevsbesparende fjerning av hudkreft, samt et optimalt kosmetisk resultat

Hudkræftklinikken.dk

Hudkreftklinikken behandler basalcellekarcinomer (hudkreft) med Mohs kirurgi. Denne operasjonen gir den mest effektive behandling av hudkreft, og resultatet er det sikreste både hva angår fjerning av kreften og minst mulig arr-dannelse.

Ettersom vi er en privatklinikk, kan du komme hurtig til behandling uten å måtte stå på offentlige ventelisten.

Hudkræftklinikken.dk er ved din side fra de innledende prøvene, gjennom behandlingen og de avsluttende kontrollene. Du er også velkommen til å kontakte oss for konsultasjon dersom du er mistenker at du har hudkreft.

NOEN ORD FRA VÅRE PASIENTER

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
PENNY DANIELS
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
MARGERET TINSDALE
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
ROSE JAMERSON
0
Friske Pasienter
0
Kompetente Spesialister
0
Suksessfulle Operasjoner
0
Artikler

KONTAKT OSS

Kontakt oss for konsultasjon med en av våre hudleger ved å fylle ut informasjonen nedenfor. Dersom du ønsker å raskt få en time hos oss, kontakt oss gjerne telefonisk.