Teamet består av hudspesialist og sertifisert Mohs-kirurg Martin Glud, daglig leder Bolette Birch og dedikerte sykepleiere og teknikere. Veiledning, Mohs-kirurgi og rekonstruksjon utføres av våre spesialister.

Martin Glud

Overlege, spesialist i dermato-venerologi (hudsykdommer), Mohs-kirurg, ph.d.

Martin Glud ble uteksaminert som lege i 2000 fra Københavns Universitet. Ansatt som overlege ved hudavdelingen på Bispebjerg Hospital, hvor han er ansvarlig for behandling av pasienter med hudkreft. Han er ansvarlig for kirurgisk behandling av hudkreft med fokus på Mohs-kirurgi.
Martin Glud har utført over 3000 Mohs-kirurgiske inngrep ved hudavdelingen på Bispebjerg Hospital. I tillegg til sin nåværende stilling ved Bispebjerg Hospital har han vært ansatt ved Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling, Rigshospitalet.

Martin Glud fikk sin doktorgrad i 2011 innen melanom. Han er fortsatt aktiv innen hudkreftforskning og er forfatter eller medforfatter av 26 vitenskapelige artikler. Han har også vært klinisk lektor ved Københavns Universitet og underviser kommende leger i hud- og veneriske sykdommer.

En personlig historie

En av grunnleggerne av Hudkreftklinikken, Bolette Birch Bengtsen, har selv opplevd hvor vanskelig og utmattende en hudkreftbehandling uten Mohs-kirurgi kan være. Våren 2015 oppdaget hun en perlemorsaktig muggsopp på nesen som ikke ville forsvinne. Bolette henvendte seg til sin egen lege og insisterte på å bli henvist til en hudlege.

Dette var starten på et årelangt program der hun gjennomgikk til sammen fire operasjoner. Operasjonene fjernet imidlertid ikke all hudkreften. Berg- og dalbanen av operasjoner og kontroller tærer på henne mentalt. Hun gjennomgikk den siste operasjonen med Mohs’ kirurgiske metode. Metoden sikret at hudkreften ble fullstendig fjernet i én operasjon under lokalbedøvelse.

Bolette har siden drevet hudkreftklinikken sammen med spesialist i Mohs-kirurgi, Martin, slik at andre hudkreftpasienter kan tilbys rask og effektiv behandling. Mohs-kirurgi sikrer fullstendig fjerning av hudkreft, er vevsbesparende med et optimalt kosmetisk resultat og sparer pasienten for unødvendig psykisk stress.

Katrine «Trisse» Engelbrecht

Operasjonssykepleier og medeier av Hudkreftklinikken

Trisse er en dyktig og engasjert operasjonssykepleier som begynte sin karriere i helsevesenet i 1998. Hun har jobbet 16 år på Rigshospitalets plastikkirurgiske operasjonsstue som operasjonssykepleier. Her fordypet hun seg i alle aspekter av kirurgisk behandling, fra forberedelse og planlegging til postoperativ behandling.

Trisse har en filosofi om at «mennesker kommer før systemer». Hun er overbevist om at selv om protokoller og prosedyrer er viktige, er det viktig å tilpasse behandlingen til den enkelte pasients behov. Det er denne menneskelige tilnærmingen som har gjort henne til en uunnværlig del av alle teamene hun har jobbet i.

Trisse er ikke bare operasjonssykepleier, hun er en dedikert fagperson som brenner for å gjøre en forskjell i pasientenes liv. Med over to tiår med erfaring fra en rekke medisinske spesialiteter er hun et forbilde for alle som ønsker å satse på en karriere som sykepleier.

Navid Toyserkani

Spesialist i plastikkirurgi

Navid ble uteksaminert som lege fra Københavns Universitet i 2012. Utdannet spesialist i plastikkirurgi i 2022 etter å ha arbeidet ved Odense Universitetssykehus, Rigshospitalet og Sjælland Universitetssykehus i Roskilde.

Jeanette Haugaard

Doktorgrad i dermatologi

Utdannet lege fra Københavns Universitet i 2014. Doktorgrad i dermatologi. Har publisert over 15 vitenskapelige artikler om blant annet atopisk eksem, psoriasis, håndeksem og lupus.

Giedrius Lelkaitis

Spesialist i patologi og cytologi

Revisjonsrapport
Hudkræftklinikken.dk Jylland

Revisjonsrapport fra den danske Styrelsen for
Pasientsikkerhet med vår klinikk på Jylland

Intern pasientundersøkelse 2021

Les resultatene fra vår interne pasientundersøkelse 2019.

Intern pasientundersøkelse 2022

Les resultatene fra vår interne pasientundersøkelse 2020.

LUP 2022

Les resultatene fra LUP 2022, den nasjonale undersøkelsen av pasienterfaringer.

DDKM Akkreditert 2021-2024

DDKM Akkreditert 2021-2024

Noen ord fra
våre pasienter

Marianne Kock Koch:»5 store stjerner fra meg.

Jeg har bare gode ting å si om Hudkreftklinikken. Alle uten unntak er så utrolig hyggelige og flinke til det de gjør.

Jeg kom med en rekke flekker av BCC i ansiktet og hadde blitt henvist av hudlegen min for å få det fjernet med Mohs-kirurgi, og ettersom Bispebjerg hospital hadde veldig lang ventetid, valgte jeg å bruke helseforsikringen min, men de nektet først å betale for det, og Bolette i resepsjonen var så hyggelig og flink til å hjelpe meg, så jeg presset dem og de endte opp med å godta det, så husk å ikke ta et nei for et nei.

Og for en fantastisk behandling jeg har fått hele veien, alle får deg til å føle deg helt komfortabel med å ligge i stolen og bli klippet, og det er ingenting de ikke vil gjøre for deg, jeg har ikke opplevd noe lignende før (selv på private klinikker) så tusen takk for det.

Dessverre har jeg sett flere med ikke så fine hudtransplantasjoner etter samme behandling som meg, (men hvor Mohs ikke har blitt brukt) og hvor man ikke har fått med alt første gang, andre gang og noen ganger 3 ganger, eller hvor man har tatt et mye større område enn nødvendig, dette skjer ikke med Mohs, hvor ALT fjernes men kun det som er nødvendig.

De beste anbefalinger og hilsener fra
Marianne, søsteren min, og min trofaste mamma som var sjåføren.»

Les flere anmeldelser på:

Tidligere behandlede pasienter