«Jeg har det veldig bra nå, og jeg synes jeg har fått utrolig god behandling.
Jeg er veldig fornøyd med resultatet.»

Jeg ble operert i februar 2023 for basalcellekarsinom/hudkreft i pannen på Hudkreftklinikken. Jeg hadde fått diagnosen hudkreft altfor lenge, noe som resulterte i at den ble svært fremskreden.

På grunn av at jeg hadde fått diagnosen brystkreft og var under behandling, samt et dødsfall i nær familie, hadde jeg ikke overskudd til å ta meg av hudkreften. Området med hudkreft hadde vokst seg veldig stort i løpet av denne perioden, og selv min egen hudlege var overrasket over denne forverringen.

Jeg ble sendt til operasjon i offentligheten, men det ville resultere i en stor forskjell i øyenbrynene mine. Jeg så på hvilke andre alternativer som var tilgjengelige. Jeg fant ut at Bispebjerg Hospital kunne tilby Mohs-kirurgi, der man bare trengte å gjennomgå én operasjon, og som var vevsbesparende. Men siden jeg ikke bor i Region Hovedstaden, var ikke dette et alternativ. Ergo måtte jeg bli privat.

Heldigvis valgte jeg å få Mohs-behandling privat på Hudkreftklinikken. Det var viktig for meg at jeg bare trengte å gjennomgå én operasjon og få et godt resultat. Jeg var sårbar i denne perioden, og jeg skulle ønske alle i samme situasjon kunne få denne behandlingen. Det er den eneste riktige måten å gjøre det på.

Jeg har det veldig bra nå, og jeg synes jeg ble behandlet utrolig bra.
Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Les tidligere pasienters vurderinger på:

Bestill time nå

Se våre ledige timer og bestill en konsultasjon med en av våre spesialister ved å klikke på knappen nedenfor. Hvis du ønsker en rask avtale, kan du kontakte oss på telefon på
+45 30 14 00 14
.

Siden vi er en privat klinikk, er henvisninger fra fastlegen din ikke gratis. Hvis du har en helseforsikring, oppfordrer vi deg imidlertid til å kontakte dem for å høre om du er dekket.