«Det betydde alt i livet mitt. Jeg tenkte på det dag og natt.»

I mange år har jeg hatt en liten greie på nesen som jeg har vært hos hudlegen med flere ganger. I 2016 fikk jeg den frosset ned, og så forsvant den stort sett. For et år siden kom det tilbake, så jeg ble henvist til en hudlege som sa at det sannsynligvis var godartet hudkreft. Det viste seg at hun hadde rett. Hudlegen henviste meg til Bispebjerg Hospital fordi det var i ansiktet, og Martin Glud utfører Mohs-kirurgi der, men på grunn av veldig lang ventetid valgte jeg å kontakte Hudkreftklinikken selv.

Jeg likte ideen om Mohs-kirurgi, som hudkreftklinikken bruker, fordi man vet at man får bort all hudkreft i én operasjon.
I 2019 ble det funnet en knute i skjoldbruskkjertelen min, som ble operert bort. Da kulen viste seg å være kreft, måtte jeg gjennomgå en ny operasjon. Ventetiden mellom operasjonene var forferdelig og tok over livet mitt. Jeg tenkte på det dag og natt. Derfor var jeg nødt til å jobbe raskt med nesen min. Jeg tror faktisk det var en veldig tøff operasjon. De hadde sagt at det var vanlig å operere 1-3 ganger, men de måtte faktisk operere meg fire ganger fordi det viste seg at hudkreften hadde laget små tråder og dermed spredd seg. Jeg tror ikke du ville ha sett det hvis du hadde operert på den tradisjonelle måten.

Det var vanvittig mye trøst på hudkreftklinikken, selv om det var vanskelig. Det var så deilig å vite at når jeg var ferdig, så var jeg ferdig!!!

Jeg er ganske overbevist om at hvis de hadde operert meg på den tradisjonelle måten, ville de ikke ha fanget opp alle trådene, og jeg ville ha måttet opereres på nytt. Jeg føler meg ganske overbevist om dette fordi Martin Glud ble så overrasket over publikum. Det faktum at det var i ansiktet ditt, er også en viktig faktor. Hadde det vært et annet sted på kroppen, hadde det sannsynligvis ikke vært like viktig for meg. Men dette var viktig for meg. Nå er det fint, og jeg kan leve med dette resultatet, men det er noe jeg tenker på hver dag. Jeg prøver å dekke det med sminke og håper at det blir mindre med tiden. Det viktigste er at alt er borte.

Pasient operert med Mohs på nesen.

Les tidligere pasienters vurderinger på:

Bestill time nå

Se våre ledige timer og bestill en konsultasjon med en av våre spesialister ved å klikke på knappen nedenfor. Hvis du ønsker en rask avtale, kan du kontakte oss på telefon på
+45 30 14 00 14
.

Siden vi er en privat klinikk, er henvisninger fra fastlegen din ikke gratis. Hvis du har en helseforsikring, oppfordrer vi deg imidlertid til å kontakte dem for å høre om du er dekket.