Hei, mitt navn er Flemming Skriver Kloster, jeg bor i Lemvig. For noen år siden fikk jeg diagnosen hudkreft, og jeg ble litt trist over nyheten. Kreft er et ord man må venne seg til, selv om svært få mennesker dør av hudkreft. Så jeg kunne ikke annet enn å bruke mye tid på å lure på om jeg hadde hudkreft, helt til jeg fant Hudkræftklinikken i København.

De er det eneste private sykehuset i Danmark som kan tilby en behandling der de trygt kan fjerne alle kreftceller. De fleste andre private sykehus fryser eller brenner bare hudkreftområdet og håper at all kreft er borte. For øvrig den samme metoden som for det meste brukes i det offentlige sykehusvesenet, som er en billig behandlingsform, men ikke en 100 % sikker behandlingsform.

For å få ro i sjelen valgte jeg å få fjernet hudkreften på Hudkræftklinikken i København. Jeg slet med tanken på en behandling der de ikke med sikkerhet kunne garantere at alle kreftceller var fjernet, nå som jeg hadde funnet ut at dette faktisk er et alternativ på Hudkreftklinikken. Jeg har aldri angret på at jeg valgte å få fjernet hudkreften på Hudkreftklinikken, for fra det øyeblikket jeg tok avgjørelsen og de gikk med på å fjerne hudkreften, fikk jeg ro i sjelen igjen.

De er virkelig topp profesjonelle og veldig hyggelige og vennlige mennesker på Hudkreftklinikken. Hvis du har spørsmål om hudkreftklinikken fra et pasientperspektiv, er du velkommen til å kontakte meg på e-post: flemmingskriverkloster@gmail.com.
Nok en gang en stor takk til dere på Hudkreftklinikken.

Flemming Kloster