I et halvt år hadde jeg hatt noe som mer lignet en begynnende kvise på nesen. Det forsvant imidlertid ikke helt. På bare 4 uker så det jeg trodde var en kvise plutselig ut som en stor heksevorte! Det så ikke særlig bra ut. Jeg ringte legen min og fikk en henvisning til en hudlege, som ved nærmere ettersyn mente at det måtte undersøkes nærmere.

Jeg bestilte time for å få fjernet utveksten. Den ble fjernet, og hudlegen skulle komme tilbake til meg etter 10 dager. Jeg hørte imidlertid ingenting og tok selv kontakt med klinikken. Dessverre var svaret ikke så positivt, for det var plateepitelkarsinom, og det måtte fjernes.

Jeg ble henvist til en plastikkirurg på sykehuset. Her var beskjeden at det var nødvendig med et 12 mm kutt rundt nesen. De ville plukket opp hud fra kinnet ditt! Det kunne bare ikke stemme – jeg ble helt knust ved tanken og satte meg umiddelbart ned ved datamaskinen og googlet andre muligheter for operasjon.

Her kom jeg over hudkreftklinikken. Jeg ringte til klinikken og fikk en god prat med Bolette, som er leder for klinikken. Bolette hadde gjennomgått nøyaktig den samme operasjonen som sykehuset tilbød meg for mange år siden, og det hadde ikke gått så bra. Bolette visste nøyaktig hva jeg sto overfor og hvordan jeg følte meg, siden hun selv hadde vært i samme situasjon.

Jeg bestilte raskt time på hudkreftklinikken og var spent på hvor mye som måtte fjernes. Jeg var ganske nervøs før operasjonen, men atmosfæren var så avslappet og hyggelig, og det var en veldig god opplevelse. Jeg endte opp med to veldig små trekanter på nesen for å lukke hullet etter operasjonen og totalt 10 små sting. Langt mindre enn jeg hadde våget å håpe på. Ikke engang min gode venn kunne se arrene på avstand to måneder senere. Det er så godt gjort, og jeg er utrolig lettet og glad.

Gitte Olin

Les tidligere pasienters vurderinger på:

Bestill time nå

Se våre ledige timer og bestill en konsultasjon med en av våre spesialister ved å klikke på knappen nedenfor. Hvis du ønsker en rask avtale, kan du kontakte oss på telefon på
+45 30 14 00 14
.

Siden vi er en privat klinikk, er henvisninger fra fastlegen din ikke gratis. Hvis du har en helseforsikring, oppfordrer vi deg imidlertid til å kontakte dem for å høre om du er dekket.