«Jeg kunne nesten ikke se etterpå hvor mye han hadde tatt av huden min.»

For omtrent et år siden oppdaget jeg en hvit flekk på nesen. Det var ikke noe jeg ville gjøre noe med. Men så fikk jeg barnebarn, og hver gang jeg tok opp den eldste, sa hun: «Hva er det der?». Da jeg ikke kom på flere gode historier, gikk jeg til legen. Han så på meg og sa: «Jeg ser ingenting». Han tok en nærmere titt med et forstørrelsesglass for å spøke med meg: «Det er ingenting, Lars», men så oppdaget han den hvite flekken og henviste meg til en hudlege. Hudlegen sa at det ikke var noe, men hun tok likevel en prøve. Plutselig ble jeg oppringt av hudlegen, og hun ga meg beskjeden: «Jeg er redd det er kreft, men av den gode sorten». Jeg tenkte bare: «Det er nesten umulig. Jeg mener, det er jo helt utenkelig at en så bitte liten flekk kan være kreft.». Heldigvis hadde jeg helseforsikring gjennom jobben, og det var slik jeg kom i kontakt med Hudkreftklinikken.

De så på området – det er aldri hyggelig å få en lege opp i ansiktet fordi det var på nesen, men heldigvis var det det verste av det hele. Etterpå kunne jeg nesten ikke se hvor mye han hadde tatt av huden min. I dag er det et lite arr etter operasjonen, jeg tror jeg slapp billig unna. Alt skal være borte fordi det ble brukt Mohs-kirurgi, og jeg har fått beskjed om å bruke solbeskyttelse. Jeg er supermotivert til å gjøre det etter denne opplevelsen, og jeg tror jeg skal gi barnebarnet mitt en opplevelsesreise etter at hun har tatt meg med til legen og fått Mohs-kirurgi.

Pasient operert med Mohs på nesen.

Les tidligere pasienters vurderinger på:

Bestill time nå

Se våre ledige timer og bestill en konsultasjon med en av våre spesialister ved å klikke på knappen nedenfor. Hvis du ønsker en rask avtale, kan du kontakte oss på telefon på
+45 30 14 00 14
.

Siden vi er en privat klinikk, er henvisninger fra fastlegen din ikke gratis. Hvis du har en helseforsikring, oppfordrer vi deg imidlertid til å kontakte dem for å høre om du er dekket.