Klinikken utstråler et godt arbeidsmiljø – noe som naturligvis smitter over på brukerne. Her føler du deg utrolig velkommen – og behandlingen er superprofesjonell og i toppklasse.

Selv var jeg i en laaaang og rotete utredningsprosess i det offentlige – men endte heldigvis opp med – riktignok helt tilfeldig – å få de rette øynene på meg, av en svært kompetent og vennlig lege. Ventetidsgarantien kunne imidlertid ikke innfris før operasjonen ble utført (Mohs). Derfor kunne jeg aktivere det utvidede frie sykehusvalget – og Region H henviste meg til Hudkreftklinikken i Nordhavn.

Jeg har nå hatt 3 operasjoner på klinikken – og har fått fantastisk behandling hver gang. Her blir du sett som et helt menneske – og ikke – som jeg ofte har opplevd – som en enhet som har en feil som må fikses. For en tidligere kreftoverlever er det utrolig meningsfullt å bli møtt med slik empati – å bli sett og hørt som et helt menneske. Bare det å vite at det er straffbart å fjerne hodehår under et inngrep er en stor trygghet.

Hvis jeg hadde akseptert en annen behandling og ikke fått den spesielle MOSH-behandlingen som utføres profesjonelt her, ville jeg blitt sittende igjen med store skallede flekker på hodet. Nå er håret mitt bevart, og jeg har hatt noen imponerende rekonstruksjoner av hodebunnen etter fjerning av hudkreft forårsaket av strålebehandling.

STOR takk og takknemlighet til alle ansatte. Dette er en viktig funksjon som ivaretas når det offentlige ikke henger med og er langt fra å kunne tilby behandling innenfor ventetidsgarantien.

Pernille Warberg